Меню
Количка
Този сайт изпозва бисквитки за да представи най-подходящото съдържание за вас. Научете повече

Тестове за COVID 19

Бързи тестове за коронавирус

Коронавирусът (COVID-19) е нов вид заболяване, причиняващо редица разнообразни симптоми. Вирусът засяга по различен начин хората. Голяма част от заразените развиват леко до умерено заболяване и с течение на времето се възстановяват без необходимост от настаняване в лечебно заведение.

Най-чести симптоми при инфекция са температура, отпадналост и умора, суха кашлица. По-редки симптоми, които се проявяват при заболелите са възпалено гърло, диария, болки в мускулите, главоболие, конюнктивит, обрив по кожата или промяна в цвета на пръстите на ръцете или краката, загуба на обоняние и вкус. При наличие на някой от горепосочените симптоми, задължително трябва да се направи бърз тест за коронавирус или PCR тест, за да се установи и лекува навременно болестта.

Бързите тестове за коронавирус се препоръчват в случай, че се е проявил някой от характерните за COVID-19 симптоми, или ако човек е бил в непосредствен контакт със заразено лице. Бързите тестове позволяват ранната диагностика на заболяването, като по този начин болният може да получи навременно лечение и да се намалят рисковете от появата на усложнения. Важно е да отбележим, че този тип тестове задължително трябва да се извършат от квалифицирани медицински специалисти в лечебни заведения и лаборатории. Бързите антигенни тестове не са подходящи са самоприлагане в домашни условия.

В онлайн магазина на Trendystock.bg ще откриете бързи тестове на достъпна цена и с преференциална отстъпка при закупуване на едро. Тестовете, които предлагаме са сертифицирани и с високо качество. За повече информация може да се свържете с нашия екип. 

Модел: 2df84
Този комплект за антиген на SARS-CoV-2 Antigen Kit Saliva (слюнка) е бърз хроматографски имуноанализ за диагностика in vitro със страничен поток, предназначен за качествено откриване на SARS-CoV-2 нуклеокапсиден антиген в проби от човешка слюнка.Резултатите са за идентификация на SARS-CoV-2 антиген...
0.50лв. 8.50лв.
Модел: BOSON Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test
Бърз  назофарингеален SARS-CoV-2 антиген тест Босон - BOSONБързият антиген тест за коронавирус COVID 19 - BOSON Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test  е назофарингеален бърз тест  на фирма Босон "BOSON" за установяването на инфекция от коронавирус в рамките на 15 минути. Тестовете са високо ..
5.00лв. 160.00лв.
Модел: WANTAI Rapid SARS-CoV-2 Antigen Test
Бърз назофарингеален SARS-CoV-2 антиген тест WANTAIАнтиген COVID 19 тест  на Уантай - WANTAI SARS-CoV-2  е назофарингеален бърз тест за установяването на инфекция от коронавирус в рамките на 15 минути. Тестовете са високо кочество и са една, от общо четирите фирми за бързи антигенни т..
10.00лв. 400.00лв.
Модел: tr-boson
След ваксинация и прекаран COVID-19  всички искат да узнаят дали имат защита срещу вируса. Единствената яснота по този въпрос може да дадат тeстовете за антитела.След прекаран коронавирус организмът изгражда имунна защита.Но до колко е ефективна тя, и до колко ще ни предпази от повторно заразяв..
5.00лв. 200.00лв.
Показани 1 от 4 | 4 (1 Страници)