Меню
Количка
Този сайт изпозва бисквитки за да представи най-подходящото съдържание за вас. Научете повече
СТЕРИЛИЗИРАЩА UV ЛАМПА 60W 65КВ.М
СТЕРИЛИЗИРАЩА UV ЛАМПА 60W 65КВ.М
СТЕРИЛИЗИРАЩА UV ЛАМПА 60W 65КВ.М
СТЕРИЛИЗИРАЩА UV ЛАМПА 60W 65КВ.М
-88 %
СТЕРИЛИЗИРАЩА UV ЛАМПА 60W 65КВ.М
СТЕРИЛИЗИРАЩА UV ЛАМПА 60W 65КВ.М
СТЕРИЛИЗИРАЩА UV ЛАМПА 60W 65КВ.М
СТЕРИЛИЗИРАЩА UV ЛАМПА 60W 65КВ.М

СТЕРИЛИЗИРАЩА UV ЛАМПА 60W 65КВ.М

В днешно време често се сблъскваме с различни бактериални и вирусни заплахи във въздуха,особено по време на COVID-19. За да се предпазим превантивно и да гарантираме чистия въздух в зоните, където ежедневно пребиваваме и прекарваме работата или свобо..
Много търсен: 982
24.99лв.
199.99лв.
100% безопасно пазаруване
100% безопасно пазаруване
100% гарантирано удовлетворение
100% гарантирано удовлетворение
Евтина и бърза доставка
Евтина и бърза доставка
Плащане с наложен платеж
Плащане с наложен платеж

В днешно време често се сблъскваме с различни бактериални и вирусни заплахи във въздуха,особено по време на COVID-19. За да се предпазим превантивно и да гарантираме чистия въздух в зоните, където ежедневно пребиваваме и прекарваме работата или свободното си време ни е необходим уред, който да ни помогне затова. 

Представяме Ви 36W лампа с ултравиолетова светлина за дезинфекция и стерилизация Trendystock на домове,офиси,болници и други помещения + Озонова дезинфекция.

Лампата ще унищожи 99.9% от вредните бактерии и мокроорганизми във вашия дом или търговско помещение,включително стафилокок, салмонела, вируси и др. 

Как действа?

Стерилизиращата лампа действа чрез почистване с озон и убива до 99.9% от бактериите,плесен и 100% акари в помещението, в което е поставена.Например при вируси, UV лъчевата енергия модифицира структурата на ДНК на вирусни патогени, като Ебола, Корона вирус и др. така че те не могат да се възпроизвеждат и следователно не могат да колонизират и да навредят на пациентите. Само с едно използване лампата дезинфекцира помещения на 99,9%.

Какви са предимствата на Oзон функцията?

Функцията Озон ще помогне за още по-добра дезинфекция на помещенията.

ВНИМАНИЕ: Когато лампата е включена, уверете се, че няма хора или домашни любимци в помещението. Вещи, които може да се повлияят от слънчевата светлина, като растения,снимки и т.н, трябва да бъдат премахнати от стаята докато UV лампата е включена.

Начин на използване:

UV лампата се прилага главно за стерилизация и дезинфекция на въздуха в дома,офиса,медицински кабинети,операционни зали и други.

Включете захранващия кабел на лампата, след това вземете дистанционното и настройте таймера 15/30/60 минути спрямо всяко помещение

-за спалня - 15-30 минути

-за кухня - 15-30 минути

-за всекидневна - 60 минути


Характеристики:

 - UV + озон

 - Дистанционно управление с обхват от 6 метра

 - Таймер за 15/30/60 минути

 - Максимална ефективност срещу вируси и бактерии

 - Живот на лампата 6000 часа

 - универсална употреба за всички помещение

 - Мощност: 36W

 - Размери : 43X19см

 - Захранване: 220V

 - Използване в пространства: до 65кв.м

 - Употреба: стерилизация 

ВНИМАНИЕ: ПРИ АКТИВИРАНЕ НА ЛАМПАТА ХОРА И ЖИВОТНИ ТРЯБВА ДА НАПУСНАТ ПОМЕЩЕНИЕТО!

Използваме услугите на куриерски фирмa ЕКОНТ и СПИДИ. Вашата пратка може да бъде доставена както до техен офис , така и до избран от вас адрес в рамките на 1 до 3 работни дни. Поръчки направени след 2 p.m. се изпращат на следващият ден.
В рамките на 2 седмици можете да върнете закупен от нас продукт. Върнатият продукт трябва да бъде в оригиналната си опаковка, придружаван от касовата бележка и/или фактурата, ако има такава. Продуктът не трябва да има следи от употреба и изпозлване. Гаранционният срок на всеки отделен продукт може да бъде намерен в неговото описание.

Напишете отзив

Бележка: HTML не се интерпретира!
Лош Добър
Антибот