Меню
Количка

Блог

14 Apr Как да предпазим дома и себе си от COVID-19?
trendystock 0 9
Във време на пандемия всички хора по света вземат превантивни мерки,а в главата им хиляди въпроси от рода на, може ли да се заразим от храната, която ядем, а от дрехите, които носим.Обичайните домакински задължения се превръщат в източник на несигурн..
01 Apr Защо е толкова важnо да пием вода?
trendystock 0 10
В тази статия ще ви запознаем с няколко факти за водата, които трябва всеки от нас да знае! Тя е жизненоважна за всички живи организми на Земята. Тя се среща под различна форма,притежава множество свойства в това число и памет.Водата може да бъде еле..
25 Mar Ако страдате от студени крайници, ето какво ви съветваме
trendystock 0 16
Чувството за студени крайници е много неприятно за мнозина,а когато времето навън е студено, симптомите се засилват.Чудили ли сте се дали ви има нещо при поредния пристъп на студени крайници, когато се опитвате да се стоплите безуспешно?Защо краката ..
19 Mar Интересни факти за детските играчки
trendystock 0 19
Децата и играчките е връзка предавана от векове.Съществуват хиляди различни играчки направeни от различни цветове, материали,форми,които се превръщат в основна част от израстването на децата.Повечето такива са направени, за да научат децата какво ги ..
12 Mar Историята на маникюра
trendystock 0 24
Самата дума "маникюр" идва от латинското наименование "manus"или в превод-ръка, и "курари" -означава внимание и грижа за пръстите(почистване и полиране на ноктите).Изкуството на маникюра е с много древна история и много интересни факти-идеи, които ев..
05 Mar Избрахте ли подарък за 8 март?
trendystock 0 28
Наближава 8 март, празника на майката,любимата жена!избрахте ли вече подарък или все още сте пред дилема какво да купите?Ние от TrendyStock ще ви дадем няколко идеи, с които несъмнено подаръка ще остане незабравим и запомнящ се.Мъже не забравяйте важ..
24 Feb За сигурна хигиена изберете автоматичен дозатор за дезинфектант с фотоклетка TrendyStock
admin 0
Във време на пандемия, безопасността и хигиената е най-важното нещо за хората. Дезинфекцията на ръцете е задължителна във всички обекти с висока посещаемост, където хората ежедневно се докосват до множество микроби. Именно затова клиентите,служителит..
18 Jan Как да изберем подходящите детски играчки?
0 73
Независимо дали сте родителите за пръв път, или просто търсите подарък за детето на ваши приятели, възниква един съществен въпрос, а именно: Как да изберем подходящи играчки спрямо възрастта на детето? Това е съвсем логичен въпрос, тъй като разнообра..
18 Dec Как да се тестваме за коронавирус (COVID-19)?
admin 0 254
В ситуация на глобална пандемия, хората започнаха все повече да обръщат внимание на здравето си. Докато преди леки симптоми като болки в гърлото, обща отпадналост или температура бяха пренебрежими, то при настоящите условия създават притеснения у хор..
27 Nov Как да се предпазим от коронавирус (COVID-19)?
admin 0 60
През последната година глобалното разпространение на коронавируса се превърна в основно предизвикателство, което промени изцяло живота на хората по света. Икономическите и социалните последици от това безпрецедентно събитие са огромни, а овладяването..
27 Nov Какво е смарт хоум?
admin 0 265
Живеем в дигиталната ера, където “смарт” концепцията става все по-популярна и се превръща във важна част от ежедневието ни. Освен умните мобилни устройства, които вече са факт, визионерите отдавна са насочили усилията си към създаване на  т.нар. “сма..
14 Sep Помпа за минерална вода - разлики в моделите
admin 0 767
Здравейте скъпи приятели, Ние от екипа на Trendystock.bg, бихме искали да споделим малко полезен опит с вас, относно разликите в качеството на продуктите, които се продават по Българските сайтове и онлайн магазини. Ще ви е от полза да прочетете целия..
Показани 1 от 12 | 13 (2 Страници)