Меню
Количка
Този сайт изпозва бисквитки за да представи най-подходящото съдържание за вас. Научете повече

Блог

14 Oct Какво са Bluetooth колонките и как да изберете най-добрите?
0 253
За да ви носи музиката удоволствие, най-важното нещо е доброто качество на звука. Преди години се използваха PC/стерео колонки,но тук минуса при тях е, че са обемни и тежки, имат сумати кабели,които имат нужда от електричество. Затова в днешната стат..
05 Oct Какво е арома дифузер и защо трябва да го има във всеки дом?
0 306
Най-вероятно вече сте чували думата дифузер от някой близък приятел,колега или от интернет, но какво точно е той и за какво се използва ще ви обясним в тази статия.Дифузерите в последните години добиха голяма популярност и почти 30% от домакинствата ..
09 Jul Съвети за съвършена кожа
0 249
В тази статия ние от Трендисток ще ви споделим няколко съвета за това как точно да постигнете съвършената и здрава кожа.Грижата за кожата на лицето е важна и трябва да я поддържате всеки ден с подходящите козметични продукти и уреди.Дори ,ако сте от ..
25 Jun New Blog Post
0 181
Овлажнителите са предназначени да добавят влага във въздуха, а това е от голяма полза за хората страдащи от дихателни проблеми или суха кожа.В тази статия ще ви покажем предимствата на овлажнителя, и защо е необходимо да го имате у дома.Чрез добавяне..
27 May Ето как да си възвърнете младежкия вид на кожата на лицето с няколко лесни стъпки
0 196
За една жена едно от най-стресиращото нещо е появяването на бръчки по лицето, съчетан и с уморения и изгубил своя блясък вид на кожата.Само си представете как се събуждате сутрин и вместо онова сияйно прекрасно момиче, в огледалото видите изморено ли..
14 Apr Как да предпазим дома и себе си от COVID-19?
0 263
Във време на пандемия всички хора по света вземат превантивни мерки,а в главата им хиляди въпроси от рода на, може ли да се заразим от храната, която ядем, а от дрехите, които носим.Обичайните домакински задължения се превръщат в източник на несигурн..
01 Apr Защо е толкова важно да пием вода?
0 264
В тази статия ще ви запознаем с няколко факти за водата, които трябва всеки от нас да знае! Тя е жизненоважна за всички живи организми на Земята. Тя се среща под различна форма,притежава множество свойства в това число и памет.Водата може да бъде еле..
25 Mar Ако страдате от студени крайници, ето какво ви съветваме
0 267
Чувството за студени крайници е много неприятно за мнозина,а когато времето навън е студено, симптомите се засилват.Чудили ли сте се дали ви има нещо при поредния пристъп на студени крайници, когато се опитвате да се стоплите безуспешно?Защо краката ..
19 Mar Интересни факти за детските играчки
0 379
Децата и играчките е връзка предавана от векове.Съществуват хиляди различни играчки направeни от различни цветове, материали,форми,които се превръщат в основна част от израстването на децата.Повечето такива са направени, за да научат децата какво ги ..
12 Mar Историята на маникюра
0 574
Самата дума "маникюр" идва от латинското наименование "manus"или в превод-ръка, и "курари" -означава внимание и грижа за пръстите(почистване и полиране на ноктите).Изкуството на маникюра е с много древна история и много интересни факти-идеи, които ев..
05 Mar Избрахте ли подарък за 8 март?
0 374
Наближава 8 март, празника на майката,любимата жена!избрахте ли вече подарък или все още сте пред дилема какво да купите?Ние от TrendyStock ще ви дадем няколко идеи, с които несъмнено подаръка ще остане незабравим и запомнящ се.Мъже не забравяйте важ..
24 Feb За сигурна хигиена изберете автоматичен дозатор за дезинфектант с фотоклетка TrendyStock
Trendystock 0
Във време на пандемия, безопасността и хигиената е най-важното нещо за хората. Дезинфекцията на ръцете е задължителна във всички обекти с висока посещаемост, където хората ежедневно се докосват до множество микроби. Именно затова клиентите,служителит..
Показани 1 от 12 | 18 (2 Страници)