Меню
Количка
Този сайт изпозва бисквитки за да представи най-подходящото съдържание за вас. Научете повече

Внос на едро от Китай

Китайски стоки на едро

Trendystock.bg ви предлага уникалната възможност да поръчате китайски стоки на едро, с които може да заредите своя физически или онлайн магазин. Изберете от огромен асортимент атрактивни продукти, които може да вземете на много изгодни цени и в необходимите ви количества. Ние работим с доверени партньори, за да ви осигурим китайски стоки на едро с високо качество и прецизна изработка. Ако искате да научите повече за услугата внос на стоки от Китай, свържете се с нашия екип още сега!Фирма Лучано Интернешънъл Трейд е специализирана във вноса и дистрибуция на едро на китайски стоки. Ние сме дългогодишен партньор и доверен търговски посредник за внос от Китай на редица успешни малки, средни и едри предприятия в различни отрасли, както на територията на Р. България, така и в рамките на ЕС. Ние сме дъщерно дружество на фирма 北京中保天使商贸有限公司 BEIJING CHINA BULGARIA ANGEL TRADING CO., регистрирана в гр. Пекин. 

Като официален вносител на широк асортимент от стоки и услуги, вариращи от потребителски стоки до тежка механизация и оборудване, ние се стремим постоянно да надграждаме своят опит и сфера на компетенции.

Това са някои от сферите, в които имаме опит и изградени дългосрочни партньорства:

* Домашни електроуреди
* Потребителски стоки
* Консумативи и офис оборудване
* Осветление и реклами
* Козметика
* Бижута
* Спортни стоки
* Строителни материали
* Тежка механизация за производство
* Интелигенти паркинг системи
* Медицински изделия и COVID 19 тестове
* Туризъм
* Суровини за козметичната индустрия
* Облекла и дрехи
* Сувенири и изделия
* Обзавеждане и мебели
* Играчки
* Дисплеи и фина електроникаКитай е огромна държава, разделена на 23 провинции, 4 общини и 5 автономни региона. Всяка провинция има своя култура, ястия и дори местен китайски език, понякога напълно различен от официалният китайски, наречен мандарин.

Голяма част от провинциите и различните региони в тях са разделени на индустрии. Нека за пример да вземем един от най-известните пазари YIWU, намиращ се в провинция Zhejiang. Този пазар на едро е фокусиран главно върху малки продукти като бижута, сувенири, играчки, домашни приспособления, електроника и т.н. Други провинции произвеждат главно облекла, строителни материали, тежко машиностроене, гуми и авточасти... списъка продължава до безброй.


На теория всеки един чужденец би могъл да отиде и да пазарува, но на практика - много малко. Защо? 

Тук отговорът може да бъде много комплексен, но ако трябва да го обобщим в няколко думи, то това са: кит. език, различна култура, различен начин, по който протича една бизнес сделка, различни закони, различни изисквания при износ на продуктите и така списъка продължава до безкрай. 

Нека да се върнем на въпроса, дали ви трябва агент и доверен човек в Китай. Отговорът е ДА, трябва ви човек или фирма, който е запознат с всички изброени по-горе аспекти при износа на китайски стоки. Най-добре, това да е фирма, която има обширен опит в износа на различни видове продукти, в противен случай рискувате вашият партньор да допусне множество грешки, за които в крайна сметка да платите вие в ролята си на техен клиент. 

За по-подробна информация, моля посетете официалният ни сайт за посредничество при внос от Китай на: https://trendystock.agency/


⭐  ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЧНО НАС ЗА ВАШ ТЪРГОВСКИ ПОСРЕДНИК В КИТАЙ ?

Ние притежаваме опит, който с удоволствие бихме споделили с вас. Като ваш агент в Китай, ние ще ви консултираме по време на целият процес. Ще ви държим информирани за всяка една стъпка от селекцията на правилните продукти и фабрики до крайната доставка към вас. 


⭐  КАКВИ СА СТЪПКИТЕ, АКО ЖЕЛАЯ ДА ВНЕСА СТОКА ПО МОЙ ИЗБОР ОТ КИТАЙ?

Както споменахме вече, китайският пазар е необятен. На него можете да намерите всичко и за всеки, от най-евтините до най-скъпите продукти, с високо и ниско качество. Стартовата точка на всеки един клиент е, да знае какво иска. Това се свежда до:

➽ Вид на продукта и неговите характеристики

➽ Качество и количество

➽ Бюджет и таргет цена

След като си изясните информацията по предходните три точки, тогава може да пристъпим към истинската част - връзка с нас и конкретно запитване. 

Всяка сделка сама по себе си има специфики и особености, затова всеки клиент и поръчка се разглеждат по индивидуален начин. 


ОК! ВЕЧЕ СЪМ НАЯСНО КАКВО ТОЧНО ТЪРСЯ. КАКВА Е СЛЕДВАЩАТА СТЪПКА И С КАКВО МОЖЕТЕ ДА МИ ПОМОГНЕТЕ?

След като имате идея какво искате да внасяте, време е да се свържете с нас и да направите запитване. 

Всяко проучване отнема време, което е най-скъпият ресурс на света. Затова, ние сме изключително внимателни как и къде инвестираме времето си. Различните стоки от Китай имат различни характеристики. В зависимост от това колко е сложен продуктът или услугата, която търсите, средно отнема между 1-3 дни, за да ви дадем актуална и базова информация. 

Следващата стъпка е подписване на споразумение между вас и нас за търговско посредничество при бъдеща сделка. 

Ние можем да ви помогнем със следните дейности:

✓ Проучване на пазарна ниша или продукт

✓ Избор на продукт или услуга

✓ Избор на надежден производител / доставчик

✓ Договаряне на всички условия, цени и особености при сделката 

✓ Проследяване на качеството преди и след производство

✓ Доставка на стоката от фабрика до пристанище / летище/ куриер и експорт на стоката

✓ Транспортиране до всяка точка на света 

✓ Внос и префактуриране

✓ Организиране на цялата логистика от фабриката до вашият склад

✓ Съдействие за замяна/компенсация при възникнали проблеми с качеството на стоката

Като ваш търговски посредник за внос от Китай, ние предлагаме пълни и частични услуги и решения при внос и износ на едро на китайски стоки. Ние ще ви държим информирани за целият процес и всяка отделна стъпка от осъществяването на сделката до крайната доставка на стоката ви до ваш склад или посочена от вас локация.

ЗА ПОВЕЧЕ ВЪПРОСИ И ЗАПИТВАНИЯ, МОЛЯ ОБАДЕТЕ СЕ НА ТЕЛ. 0887519304 ИЛИ НИ ИЗПРАТЕТЕ ЗАПИТВАНЕ ПО ИМЕЙЛ АДРЕС НА:  LUCIANO.INTERNATIONAL.INC@ABV.BG

За по-подробна информация, моля посетете официалният ни сайт за посредничество при внос от Китай на: https://trendystock.agency/