Меню
Количка
Този сайт изпозва бисквитки за да представи най-подходящото съдържание за вас. Научете повече

Обеци

Дамските обеци са неизменен аксесоар от визията на една жена. В категорията ще откриете голямо разнообразие от интересни нестандартни обеци подходящи както за ежедневието, така и за официални поводи. Предлагаме Ви модели, които ще паснат на всеки  вкус и стил, изработени от устойчиви материали,които не дразнят кожата. Разгледайте голямата ни колекция и изберете подходящия за вас дизайн-обеци халки или висящи луксозни, които ще ви предадат повече класа и идентичност,обеци по ухото или модели с интересни форми и цветове, които несъмнено ще подчертаят обаятелността ви.

Чувствайте се красива и неустоима с накитите за уши на Trendystock. Наш принцип е да не отстъпваме по качеството и да ви предлагаме само най-доброто, при това на разумна цена. Поръчай онлайн с бърза доставка и опция преглед и тест.

Модел: EA01
Представяме Ви едни разкошни дамски обеци, които можете да носите както в ежедневието, така и за по специални поводи. Изработени са от изключително висококачествени устойчиви материали. А златистият им цвят, ще предаде изящна и стилна завършена визия. Обеците са атрактивни и привличащи погледа.Чудес..
4.99лв. 25.99лв.
Модел: EA02
Представяме Ви едни уникални дамски обеци с римски цифри, които можете да носите както в ежедневието, така и за по специални поводи. Изработени са от изключително висококачествени устойчиви материали. А златистият им цвят, ще предаде изящна и стилна завършена визия. Обеците са атрактивни и привличащ..
4.99лв. 25.99лв.
Модел: EA03
Представяме Ви едни стилни дамски обеци, които можете да носите както в ежедневието, така и за по специални поводи. Изработени са от изключително висококачествени устойчиви материали. Предайте си изящна и стилна завършена визия. Обеците са атрактивни и привличащи погледа.Чудесен подарък за Вас или в..
4.99лв. 22.99лв.
Модел: EA04
Представяме Ви едни разкошни златисти дамски обеци, които можете да носите както в ежедневието, така и за по специални поводи. Изработени са от изключително висококачествени устойчиви материали. Чудесен аксесоар за изящна и стилна завършена визия. Обеците са атрактивни и привличащи погледа.Чудесен п..
4.99лв. 22.99лв.
Модел: EA06
Представяме Ви едни разкошни дамски обеци в различни цветове, които можете да носите както в ежедневието, така и за по специални поводи. Изработени са от изключително висококачествени устойчиви материали. Чудесен аксесоар за изящна и стилна завършена визия. Обеците са атрактивни и привличащи погледа..
4.99лв. 22.99лв.
Модел: EA07
Представяме Ви едни уникални етно дамски обеци, които можете да носите както в ежедневието, така и за по специални поводи. Изработени са от изключително висококачествени устойчиви материали. Чудесен аксесоар за стилна завършена визия. Обеците са атрактивни и привличащи погледа.Чудесен подарък за Вас..
4.99лв. 19.99лв.
Модел: EA08
Представяме Ви едни интересни с дизайна си дамски обеци в различни цветове, които можете да носите както в ежедневието, така и за по специални поводи. Изработени са от изключително висококачествени устойчиви материали. Чудесен аксесоар за стилна завършена визия. Обеците са атрактивни и привличащи по..
4.99лв. 19.99лв.
Модел: EA09
Представяме Ви дамски обеци в различни цветове, подходящи както за ежедневието, така и за по специални поводи. Изработени са от изключително висококачествени устойчиви материали. Чудесен аксесоар за изящна и стилна завършена визия. Обеците са атрактивни и привличащи погледа.Чудесен подарък за Вас ил..
4.99лв. 23.99лв.
Модел: EA10
Представяме Ви едни разкошни дамски обеци с логото на известната марка Chanel, които можете да носите както в ежедневието, така и за по специални поводи. Изработени са от изключително висококачествени устойчиви материали. Чудесен аксесоар за изящна и стилна завършена визия. Обеците са атрактивни и п..
4.99лв. 19.99лв.
Модел: EA11
Представяме Ви едни разкошни златисти дамски обеци, които можете да носите както в ежедневието, така и за по специални поводи. Изработени са от изключително висококачествени устойчиви материали. Чудесен аксесоар за изящна и стилна завършена визия. Обеците са атрактивни и привличащи погледа.Чудесен п..
4.99лв. 25.99лв.
Модел: EA12
Предлагаме Ви едни страхотни и уникални златисти обеци със звезда и луна, които чудесно ще завършат стилната Ви визия. Подходящи са както за ежедневието, така и за по специални поводи. Изработени са от висококачествени и устойчиви материали, които не дразнят кожата. Подарете си стил и красота с прод..
4.99лв. 25.99лв.
Модел: EA13
Представяме Ви едни интересни с дизайна си златисти дамски обеци с логото на известната марка Chanel, които можете да носите както в ежедневието, така и за по специални поводи. Изработени са от изключително висококачествени устойчиви материали, които не дразнят кожата. Чудесен аксесоар за стилна зав..
4.99лв. 25.99лв.
Показани 1 от 12 | 52 (5 Страници)