Меню
Количка
Този сайт изпозва бисквитки за да представи най-подходящото съдържание за вас. Научете повече

За нас


Онлайн магазинът Trendystock е създаден за да удовлетвори нуждите на всеки един потребител. Ние предлагаме богат асортимент от продукти за дома, здраве и красота, бебета, развлечиние и др. Сайтът предоставя широк избор от разнообразни иновативни продукти с добро качество и атрактивни цени.

Trendystock поддържа гама от продукти, подходящи за всяка една възраст и интереси.

За улеснение на потребителите, артикулите са разделени в категории и подкатегории:

  • В категория „Дом и градина“ , ще откриете множество продукти, улесняващи ежедневието на съвременното домакинство.
  • В категория „Жена“ , дамите ще открият разнообразие от уреди за поддържане на добра визия и здраве.
  • В категория „Бебета“ сме подготвили огромна селекция от интересни играчки за развлечение и забавление на бебчовците, както и образователни игри и аритикули спомагащи развитието им.
  • За притежателите на „Домашни любимци“ сме подбрали специални и инновативни артикули, целящи доставянето на комфорт и забавление.
  • В супер категорията „Промоции и оферта на деня“ ще намерите горещи оферти и продукти на топ цени. Те са селектирани да отговарят на изискванята на всеки потребител. Предоставяме възможност на клиентите да се възползват от нашите намаления с постоянно обновяване на артикулите.

Ние се стремим към постянно допълване и обогатяване на асортимента от налични продукти. Обратната връзка, която получаваме от всички наши клиенти е от голяма важност. Тя ни помага постоянно да подобряваме услугие и продукти, предлагани от нас. Всички цени на сайта са с включено ДДС. Сигурността на личните данни на всичките ни потребители е гарантирана. Лоялността и коректността към клиентите ни е наш приоритет!

Стараем се във всеки един момент да отговорим на всички въпроси, поставени към нас, както и да организираме бързо обработване и изпращане на всички поръчки.

Екипът на Trendystock е млад, амбициозен и целеустремен. Влагаме постоянни усилия в своето развитие. Работим отдадено и поощряване личната инициатива и креативност на всеки един наш служител.

Сайтът нa Trendystock e създаден спецално за вички ВАС, търсещи всичко иновативно и удобно, на приемливи цени

Trendystock.bg – Вашият колективен сайт за пазаруване, вашият нов свят!