Меню
Количка
Този сайт изпозва бисквитки за да представи най-подходящото съдържание за вас. Научете повече

Smart продукти

Умен дом и смарт устойства

Благодарение на новите технологии, днес имате възможността да използвате различни смарт устройства, които  ще правят ежедневните ви задачи по-лесни, ще ви спестят ценно време и не на последно място - ще ви осигурят повече комфорт вкъщи. 

В онлайн магазина на Trendystock.bg ще откриете атрактивни смарт джаджи, с чиято помощ да изградите вашия умен дом. Всички продукти, които предлагаме, се отличават с високо качество, отлични характеристики, а още по-хубавото е, че при нас ще ги откриете на достъпна цена. 

Превърнете вашето жилище в смарт дом с интересните, полезни и иновативни продукти, които ще откриете в нашия богат асортимент. Всички тях може да поръчате онлайн - удобно и по всяко време! 

Модел: gps01
Представяме Ви GPS -тракер за кучета. Изключително компактен и лек. С негова помощ ще успявате да локализирате с точност къде се намира кучето ви до 5 метра.Ако имате огромен двор и често пускате кучето си да играе навън, понякога се случва да прескочи оградата и да изгубите няколко часа в търсенето..
98.99лв. 159.99лв.
Модел: tr-ldb
Представяме Ви страхотна гривна с LED светлини и две вградени батерии, които лесно може да се сменят. Гривната е чудесна за летния сезон, и е особено подходяща за тъмната част от денонощието.Ако искате да сте лесно забележими в тъмното или на парти, тази гривна е точно за Вас. Само чрез натискане и ..
24.99лв. 34.99лв.
Модел: trrc50
Представяме Ви RC кола, която е истински професионалист сред автомобилите с дистанционно управление. Голямата конструкция в мащаб 1:12 я прави много реалистична. Има 4x4 задвижване,което позволява карането й по различни настилки. Количката има мощни мотори, с които развива до 50км/ч.4×4 Задвижване50..
264.99лв. 499.99лв.
Модел: tr-sdr
Представяме ви раница от ново поколение, която е извън представите ви до къде може да достигне технологията.Уникалния продукт дава възможност за изобразяване на изображения директно на дисплея на раницата, чрез приложение на вашия телефон.Може да изобразите движеща се картинка(GIF) или статично изоб..
249.99лв. 299.99лв.
Модел: trsw1
Предлагаме ви супер нова технология смарт часовник,който главно работи чрез приложение за Bluetooth, като се свързва с вашия телефон и ви предоставя разнообразие от фунцкии и услуги.Смарт часовника, който ще улесни Вашата ежедневна дейност!Супер сензитивен сензорен екран, цветен дисплей 1.4 инчаТова..
139.99лв. 159.99лв.
Модел: tr-luksdoz
Представяме Ви автоматичен дозатор за течен сапун на пяна със сензор.Той е изключително лесен за употреба, само трябва да го зареди с помощта на USB кабел. С едно зареждане може да използвате диспенсъра до 140 часа.Може да го ползвате навсякъде, както в банята, така и в кухнята. Дозаторът има в..
35.99лв.
Модел: TR043
Графична дъска LCD Таблет за писане и рисуване Таблет за писане и рисуване тип smart дъска.  Изтриването става чрез бутон. Дъската е във формата на таблет. Тя чудесно замества листовете хартия. Подходяща както за Вас, така и за Вашето дете. Ще можете да рисувате  и изтривате колкото п..
16.99лв. 24.99лв.
Модел: tr-led
Стилна настолна LED лампа със студена и топла светлина . Има гъвкаво тяло и е чудесна за четене у дома или офиса. Подходяща и за маникюристки.LED лампата има сензорен бутон,от който може да сменяте режимите на сила на осветление. А благодарение на гъвкавото си рамо, ще можете да я извивате във всичк..
32.99лв. 39.99лв.
Модел: tr-dif4
Представяме Ви арома дифузер за етерични масла, с който ще може да си подарите една домашна терапия с аромати.Продуктът е иновативен и разпръсква вода и етерични масла в дома ви.Напълно безшумен и разполага със 7 LED светлини,дистанционно управление и може да работи до 6 часа.Капацитетът му е 400мл...
69.99лв.
Модел: tr-004555
Представяме ви един чудесен продукт, който е мултифункционален и може да почиствате освен автомобила и фасади,огради,плочки,велосипеди,прозорци, градински мебели и др.Водоструйката е едно малко чудо, защото спестява с до 80% вода, а и за няколко минути може да отстраните без усилие нечистотии,които ..
89.99лв. 149.99лв.
Модел: TR039
Представяме Ви нашето ново предложение - Закачалка за сушене на дрехи. На всеки от нас се е случва да няма достатъчно време или място на простора. Всички знаем, че през зимата сушенето на дрехи става много трудно и трябва да бъдем заредени с търпение.  Ето и  нашето решение за Вас. За..
19.99лв. 60.00лв.
Модел: TR052
Този електрически шал е един от хит продуктите на TRENDYSTOCK на зима 2020г. Всеки затоплящ зимен шал има вградена загряваща шина, която се захранва посредством 5000мА литиевойонна батерия. При изтощаването си, батерията се изкарва от скритото в шала джобче и се зарежда с помощта на USB кабел директ..
99.99лв. 120.00лв.
Показани 1 от 12 | 41 (4 Страници)