Меню
Количка
Този сайт изпозва бисквитки за да представи най-подходящото съдържание за вас. Научете повече

Избрани продукти

Модел: BL-J01
Пиенето на кафе или чай в днешно време е обичаен навик за всички нас. Съществуват обаче и много случаи, в които изливаме напитката си при разбъркване със захар, мед, сметана и др. Имаме ново решение за вас - саморазбъркваща се термо чаша за кафе с метален корпус, която ще направи всяка ваша сутрин п..
14.50лв. 31.99лв.
Дозатор за сапун на пяна с фотоклетка Дозатор за сапун на пяна с фотоклетка
-22 % Очаквайте
Модел: JH-996
Този автоматичен дозатор за течен сапун на пяна със сензор е изключително лесен и удобен за употреба. Поставете батериите ( устройството работи с 3 броя батерии АА), напълнете малкия резервоар с течен сапун или веро в съотношение 1:3 или 1:4, смесете добре течността и го поставете където желаете да ..
24.99лв. 31.99лв.
Електрически скутер 10-inch CM-G30 Електрически скутер 10-inch CM-G30
-59 % Изчерпан
Модел: tr-g30
Електрическата тротинетка става все по-популярна не само в България но и по целия свят. Тя се превърна в алтернативно средство за предвижване в градски условия.Трендисток ви предлага една от най-добрите на пазара , а именно 10 инчовата CM-G30.Новият електрически скутер  с десет инчови безкамерн..
699.99лв. 1,699.00лв.
Модел: UV-36
В днешно време често се сблъскваме с различни бактериални и вирусни заплахи във въздуха,особено по време на COVID-19. За да се предпазим превантивно и да гарантираме чистия въздух в зоните, където ежедневно пребиваваме и прекарваме работата или свободното си време ни е необходим уред, който да ни по..
19.99лв. 109.99лв.
Модел: TR008
Нашата чаша с форма на череп ще направи пиенето на алкохол и напитки много по-интересно и вълнуващо от преди. Чашите са подходящи както за алкохол, така и за всички други видове напитки. Най-добрият естетически ефект се постига при употреба с течности и ликьори с наситен цвят. Комплекта включва 4 бр..
15.99лв. 39.99лв.
Модел: TR054
Автоматичният диспенсър за вода на Trendystock е подходящ за всички видове бидони. Вече не е необходимо да обръщате тежките туби във вертикално положение, само и само да ги поставите върху обикновените и обемни диспенсъри за вода. Продукта съдържа мини тава, на която спокойно можете да поставите чаш..
19.99лв. 45.00лв.
Електрическа помпа за минерална вода Електрическа помпа за минерална вода
-65 % Изчерпан
Модел: AP12
Кой не обича да пие вода? Няма такива! Сега се замислете колко трудно си наливате водата от голяма бутилка или бидон. Обикновените ръчни помпи за вода често ни затрудняват при използване, нали?! Спокойно, имаме решение за вас! Представяме ви невероятната ни електрическа помпа за вода с батерия ..
6.99лв. 19.99лв.
Модел: TR053
Този модел на електрическа ни помпа за минерална вода е аналог на АВТОМАТИЧНА ПОМПА ЗА ВОДА модел AP12,  с тази разлика, че повърхността на корпуса на помпата е гланциран и създава усещане за лукс и комфорт. Жълтият кант по корпуса допринася за открояването на диспенсъра за вода от всички ..
8.99лв. 21.99лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)